Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 έως και την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, οι φοιτητές οφείλουν να δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του εαρινού εξαμήνου 2022-
2023
Οι δηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω του νέου πληροφοριακού συστήματος Universis  (https://unistudent.uop.gr) . Σχετικές οδηγίες υπάρχουν στον παρακάτω αρχείο : οδηγίες υποβολής δηλώσεων .
Παρακαλώ μετά την αποστολή  της δήλωσης μαθημάτων, να επανέλθετε στην εφαρμογή και να κάνετε έλεγχο για την ορθή υποβολή της δήλωσής σας.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει τη δήλωση μαθημάτων κατά την παραπάνω οριζόμενη περίοδο δηλώσεων, δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των μαθημάτων.

Οι φοιτητές (6 ου και μεγαλύτερων εξαμήνων) οι οποίοι θα υποβάλλουν αίτηση για εκπόνηση πρακτικής άσκησης κατά το τρέχον εξάμηνο οφείλουν να συμπεριλάβουν στη δήλωσή τους το μάθημα «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ»

Για τη δήλωση του μαθήματος «Εφαρμοσμένη Οικονομετρία», το οποίο επιλέγεται αντί πρακτικής άσκησης για όσους φοιτητές είναι εργαζόμενοι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση Οι (επί πτυχίω) φοιτητές 10 ου εξαμήνου και μεγαλύτερων μπορούν να δηλώσουν και να εξεταστούν στα μαθήματα που διδάχθηκαν τόσο στα χειμερινά όσο και στα εαρινά εξάμηνα σπουδών τους (διπλή εξεταστική).

Οι φοιτητές 10 ου εξαμήνου και μεγαλύτερων (επί πτυχίω φοιτητές) , μπορούν να δηλώσουν το μάθημα «Πτυχιακή Εργασία» στην τρέχουσα περίοδο δηλώσεων στην ηλεκτρονική γραμματεία και από την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2022 έως και το τέλος των δηλώσεων, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας μέσω του συνδέσμου http://83.212.104.8/formtools/modules/form_builder/published/Aitisi_ptyxiakis.php .
Οι φοιτητές μπορούν να προτείνουν επιβλέποντα της πτυχιακής τους εργασίας χωρίς αυτό να δεσμεύει τη Συνέλευση. Η Συνέλευση θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση του θέματος και τον επιβλέποντα της κάθε πτυχιακής εργασίας των φοιτητών.
Οι φοιτητές 4 ου έτους ή και μεγαλύτερων ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία έως και οκτώ (8) συνολικά μαθημάτων, στα οποία έχουν προβιβάσιμο βαθμό, οφείλουν να υποβάλλουν αίτημα στη Γραμματεία του ΤΟΔΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κατά το χρονικό διάστημα των δηλώσεων.
Το Έντυπο της αίτησης αναβαθμολόγησης βρίσκεται στον σύνδεσμο http://sportmanagement.uop.gr/index.php/el/ με τίτλο «ΦΟΙΤΗΤΕΣ» - «Αίτηση Αναβαθμολόγησης».

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από τη Γραμματεία

Κατεβάστε την ανακοίνωση απο εδώ.