Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ανήκει πλέον στην Ευρωπαϊκή Πανεπιστημιακή Συμμαχία EUNICEthe European University for Customised Educationhttps://eunice-university.eu η οποία περιλαμβάνει έως τώρα 10 Πανεπιστήμια από 10 χώρες (Ελλάδα, Πολωνία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο, Σουηδία, Ισπανία, Πορτογαλία, Φιλανδία).

Στόχος της Συμμαχίας EUNICE είναι να αναπτύξει εξατομικευμένα εκπαιδευτικά μονοπάτια και να προωθήσει την διεπιστημονική γνώση και έρευνα. Μέσω της βιωματικής μάθησης και κινητικότητας αλλά και της σύνδεσης ανάμεσα στο πανεπιστήμιο, την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, δίνεται η δυνατότητα να καλλιεργηθούν όχι μόνο ακαδημαϊκές αλλά και ευρύτερες ικανότητες και δεξιότητες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως μαθήματα που διατίθενται στην Αγγλική γλώσσα και σε άλλες εθνικές γλώσσες των Πανεπιστημίων της Συμμαχίας.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο παρουσιάζεται ο κατάλογος των κοινών μαθημάτων EUNICE ο οποίος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων σε διαφορετικούς τομείς σπουδών (επιλέξτε στο πεδίο Registration την επιλογή -All- για να δείτε όλους τους τίτλους διαθέσιμων μαθημάτων και σε μελλοντικές ημερομηνίες, εκτός των ανοικτών -Open- που εμφανίζονται αρχικά):

https://eunice-university.eu/courses/

Συντονίστρια Μαθημάτων για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου είναι
η κα. Αρετή Βογοπούλου, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
ενώ στη διεύθυνση https://www.uop.gr/eksostrefeia/eunice μπορείτε να δείτε όλες τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για το Eunice.