Στο Τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού έχουν θεσμοθετηθεί και λειτουργούν τρία σύγχρονα ακαδημαικά εργαστήρια. Σκοπός των εργαστηρίων είναι να εξυπηρετήσουν ακαδημαϊκές και ερευνητικές ανάγκες στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Αθλητισμού και γενικότερα στους συναφείς επιστημονικούς κλάδους.

Ειδικότερα, τα εργαστήρια στοχεύουν:

  • στην κάλυψη σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο των διδακτικών και ερευνητικών αναγκών του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού στα αντικείμενα με τα οποία ασχολείται. 
  • στην ανάπτυξη προγραμμάτων διδασκαλίας και τη διεξαγωγή βασικής και εφαρμοσμένης έρευνας στο χώρο της Διοίκησης Αθλητισμού και των συναφών επιστημονικών κλάδων. 
  • στη συνεργασία και ανταλλαγή επιστημονικών γνώσεων με άλλα ακαδημαϊκά ή ερευνητικά ιδρύματα της ημεδαπής ή της αλλοδαπής με σκοπό την προαγωγή της Επιστήμης στο γνωστικό αντικείμενο της Διοίκησης Αθλητισμού
  • στην οργάνωση επιστημονικών σεμιναρίων, ημερίδων, συνεδρίων, διαλέξεων γύρω από τα αντικείμενα που θεραπεύει το Τμήμα
  • στην παροχή υπηρεσιών προς ιδιωτικές και δημόσιες επιχειρήσεις και οργανισμούς υπό τη μορφή της παροχής εξειδικευμένου και υψηλής ποιότητας έργου σε επίπεδο μελετών, συμβουλευτικών υπηρεσιών και συνεργασιών σε ερευνητικά προγράμματα.

 

Θεσμοθετημένα Ερευνητικά Εργαστήρια Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Τίτλος

Διευθυντής

Ιστοσελίδα

email

Εργαστήριο Οργάνωσης, Διοίκησης Υπηρεσιών και Ποιότητας Ζωής Παναγιώτης (Τάκης) Αλεξόπουλος,
Καθηγητής
http://isportmanagement.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Εργαστήριο Εθελοντισμός στον Αθλητισμό και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες Αθανάσιος Στρίγκας,
Καθηγητής
Εργαστήριο Δρομικού Κινήματος - Οργάνωσης και Διαχείρισης Αγώνων Γεώργιος Κυπραίος Καθηγητής https://ergastiriodk.wixsite.com/ergdk Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.