Με το παρόν σας ενημερώνουμε ότι έχει παραληφθεί ένας Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής. (A.E.A.), για χρήση στο κτήριο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής, όπου στεγάζονται τα Τμήματα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και Φυσικοθεραπείας.
Με βάση την ανωτέρω παραλαβή θα πραγματοποιηθεί εκπαίδευση στο ενδιαφερόμενο προσωπικό και στους φοιτητές  στην αναγνώριση/αντιμετώπιση της καρδιοαναπνευστικής ανακοπής και βασική υποστήριξη της ζωής με καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση του αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή Α.Ε.Α, από   εξιδεικευμένο προσωπικό.
Η εκπαίδευση για το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού και το Τμήμα της Φυσικοθεραπείας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 13:30
Ο εκτιμώμενος χρόνος παρουσίασης/εκπαίδευσης θα είναι 3-3,5 ώρες (1 ώρα παρουσίαση ptt και 2-2,5 ώρες εκπαίδευση/πρακτική).
Ομάδα εκπαιδευόμενων: 15-17 άτομα Χ 10΄έκαστο = 2,5 ώρες περίπου.
Είναι αυτονόητο πως η παρακολούθηση της παρουσίασης και εκπαίδευσης είναι ελεύθερη για ¨όλους¨. 
Παρακαλώ όπως μας ενημερώστε για την συμμετοχή σας έως τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 14:00 αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική Διεύθυνση  "Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σας ευχαριστώ 
Για τη γραμματεία