Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Ακαδημαικό Έτος 2024-2025 για το ΠΜΣ "Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησιογραφία"

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Ιουνίου
Image

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Σύγχρονη Αθλητική Επικοινωνία, Δημοσιογραφία και Φωτοειδησιογραφία” του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2024- 25 πενήντα (50) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ 3203/22.7.2021 τ.Β΄) ).

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στον τομέα της Σύγχρονης Αθλητικής Επικοινωνίας, Δημοσιογραφίας και Φωτοειδησιογραφίας.

Ο συγκεκριμένος τίτλος ισοδυναμεί με τον διεθνή τίτλο MSc “Master of Science in Modern Sport Communication, Journalism and Photo Press”.

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. για τη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας ή Πρακτικής Άσκησης κατά τη διάρκεια του 3ου εξαμήνου.

Τα μαθήματα του συγκεκριμένου κύκλου, πραγματοποιούνται εξολοκλήρου διαδικτυακά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η Πρακτική Άσκηση, όταν επιλέγεται, διεξάγεται με βάση τον Κανονισμό Πρακτικής Άσκησης.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και αναγνωρισμένων ομοταγών Ιδρυμάτων της αλλοδαπής και πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά. Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική αίτηση, ο/η υποψήφιος-α καλείται να υποβάλει ηλεκτρονικά και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στην παρούσα προκήρυξη.

Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ως αρχεία pdf. Σε περίπτωση που τα υποβαλλόμενα δικαιολογητικά σε κάποιο πεδίο είναι παραπάνω από ένα αρχείο, θα πρέπει να υποβάλλονται σε ένα ενιαίο αρχείο pdf (π.χ. αποδεικτικό γνώσης Αγγλικής γλώσσας & η επίσημη μετάφρασή του).

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβολής υποψηφιοτήτων θα γίνονται δεκτές έως και τις 29/09/2024 και ώρα 23:59.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: https://sportjournalism.uop.gr/