Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Ακαδημαικό Έτος 2024-2025 για το ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Ιουνίου
Image

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ Επανίδρυσης 3123/31.07.2018/ ΦΕΚ Τροποποίησης Κανονισμού Λειτουργίας 1513/07.03.2024).

Το Πρόγραμμα απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στη Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων, με τις ακόλουθες ειδικεύσεις: (α) Μάνατζμεντ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, (β) Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων και (γ) Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. για τη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) ορίζεται σε τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα στα οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος που απαιτείται για την εκπόνηση και υποβολή προς κρίση της Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας (Μ.Δ.Ε.). Δίνεται η δυνατότητα μερικής φοίτησης ύστερα από αιτιολογημένη αίτηση του μεταπτυχιακού φοιτητή και έγκριση από τη Συνέλευση, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει το διπλάσιο της κανονικής διάρκειας φοίτησης του συγκεκριμένου προγράμματος.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται με μεθόδους εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε ποσοστό 100%, με τη δυνατότητα ενίσχυσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας με την υιοθέτηση ασύγχρονων μεθόδων. Η αξιολόγηση των φοιτητών διενεργείται με γραπτές ή προφορικές εξετάσεις που διεξάγονται διά ζώσης, καθώς και με εναλλακτικές μεθόδους, όπως η υποβολή εργασιών, η διεξαγωγή πρακτικής δοκιμασίας, υπό την προϋπόθεση ότι εξασφαλίζεται το αδιάβλητο της διαδικασίας της αξιολόγησης.

Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών Α.Ε.Ι. (Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά το διάστημα 20.05.2024-20.09.2024.

Οι αιτήσεις μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατατίθενται στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων, όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στην παρούσα προκήρυξη.

Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα του προγράμματος: https://pmssm.uop.gr/