Προκήρυξη διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη Διευθυντή Εργαστηρίου "Εθελοντισμός στον Αθλητισμό και στις Κοινωνικές Επιστήμες"

Προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη Διευθυντή του Εργαστηρίου «Εθελοντισμού στον Αθλητισμό και τις Κοινωνικές Υπηρεσίες» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τριετή θητεία με δυνατότητα επανεκλογής, σύμφωνα με τα οριζόμενα στα ανωτέρω άρθρα. Ως ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών ορίζεται η 6η Νοεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα από ώρα 09:00 έως 14:00.

Η ψηφοφορία είναι άμεση και μυστική και η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική ψηφοφορία, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρίας του ελληνικού δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.).

Ως Διευθυντής εκλέγεται όποιος συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων των μελών του εκλεκτορικού σώματος ή τουλάχιστον το ένα τρίτο (1/3) των έγκυρων ψήφων των μελών του ειδικού εκλεκτορικού σώματος, εάν υπάρχει μόνο ένας υποψήφιος. Αν υπάρχει ισοψηφία ή κανείς υποψήφιος δεν συγκέντρωσε την απόλυτη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα μεταξύ των υποψηφίων που ισοψήφισαν ή κατέλαβαν την πρώτη (1η ) και την δεύτερη (2η ) θέση. Επί νέας άγονης εκλογικής διαδικασίας, αυτή επαναλαμβάνεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, οπότε εκλέγεται ο υποψήφιος

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ