Προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων εντεταλμένων διδασκόντων, προκειμένου να καλυφθούν εκπαιδευτικές ανάγκες του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Σπάρτη (Λ. Ευσταθίου και Στ. Βαλιώτη και Πλαταιών) για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και για την διδασκαλία των κάτωθι γνωστικών αντικειμένων:

  1. Οικονομική Επιστήμη
  2. Εφαρμοσμένα Οικονομικά

Οι επιλεγέντες θα προσληφθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στην βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης, υπό την αίρεση της ύπαρξης των απαιτούμενων πιστώσεων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα νόμιμα προσόντα να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

  • Τυποποιημένη αίτηση (το έντυπο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου: www.uop.gr /Ανακοινώσεις/Θέσεις Εργασίας).
  • Βιογραφικό σημείωμα (σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή).
  • Αντίγραφα ερευνητικών εργασιών (σε ηλεκτρονική μορφή).
  • Αντίγραφα των τίτλων σπουδών (ΔΙΚΑΤΣΑ/ΔΟΑΤΑΠ όπου απαιτείται).
  • Αναλυτικό υπόμνημα για το επιστημονικό έργο (σε ηλεκτρονική μορφή).
  • Βεβαίωση απόδειξης διδακτικής εμπειρίας, κατά προτίμηση, στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Οι αιτήσεις και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα αποστέλλονται από 28/06/2023 έως και 07/07/2023 στη Γραμματεία του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (Δ/νση: Λ. Ε. και Στ. Βαλιώτη και Πλαταιών, ΤΚ 23100, Σπάρτη) . Αρμόδια υπάλληλος: κα Τσιάκα Βασιλική (e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τηλ. 27310 89662 , 10.00-13.00).


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΔΑ