Γνωστοποιείται στους φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για τη λήψη πτυχίου

στο Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών,
στο ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων»,
στo ΠΜΣ «Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων » και
στο ΠΜΣ «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρίες (Α.μεΑ.)»

ότι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή στην ορκωμοσία έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν στις αντίστοιχες γραμματείες μέσω των ηλεκτρονικών διευθύνσεων (email), οι οποίες αναφέρονται παρακάτω, τα εξής δικαιολογητικά:

Συμπληρωμένη Αίτηση (σύμφωνα με το πρότυπο που θα βρείτε εδώ) και
Φωτοαντίγραφο της Αστυνομικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για προπτυχιακούς φοιτητές)
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΠΜΣ : Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων )
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΠΜΣ : Ολυμπιακές Σπουδές, Ολυμπιακή Παιδεία, Οργάνωση και Διαχείριση Ολυμπιακών Εκδηλώσεων )
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (για το ΠΜΣ: Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για άτομα με αναπηρίες (Α.με Α.)

Επιπλέον, έως και την ημέρα της ορκωμοσίας πρέπει να κατατεθεί στη Γραμματεία και η Ακαδημαϊκή Ταυτότητα-Πάσο

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022, με φυσική παρουσία των φοιτητών, στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής στη Σπάρτη.

Η ώρα και οι λεπτομέρειες της τελετής ορκωμοσίας θα οριστούν με επόμενη ανακοίνωση.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος