ΈΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ  ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2022-23

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή των πτυχιούχων ΑΕΙ, ΤΕΙ  και άλλων Εκπ/κών Ιδρυμάτων (εξαιρούνται οι απόφοιτοι των ΙΕΚ), στις  κατατακτήριες εξετάσεις Ακαδημαϊκού έτους 2022-23, στο Τμήμα Οργάνωσης  και Διαχείρισης Αθλητισμού, μπορούν να αποσταλούν εντός της προθεσμίας  από 1-11-2022 έως και 15-11-2022 στη γραμματεία του τμήματος μέσω της  ηλεκτρονικής δ/νσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. η με ταχυδρομικη αποστολη της αίτησης  και των δικαιολογητικών με απόδειξη παραλαβής (courier), εντός της  χρονικής προθεσμίας στη δ/νση : 

Πανεπιστημιο Πελοποννησου 
Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής 
Τμημα Οργανωσης και Διαχειρισης Αθλητισμου
Λ. Ευστ. και Σταμ. Βαλιωτη και Πλαταιων,  Τ.Κ. 23100, Σπαρτη 

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικα είναι:  

1) Αίτηση συμμετοχης, συμφωνα με το προτυπο 

2) Φωτοαντίγραφο πτυχίου 

3) Φωτοαντιγραφο δελτιου αστυνομικη ς ταυτοτητας η διαβατηριου 

4) Βεβαίωση ισοτιμίας από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης  Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (σε περίπτωση που ο/η  ενδιαφερόμενος/η ειναι κάτοχος τίτλου σπουδών Πανεπιστημίου της  αλλοδαπής). 

Οι κατατακτήριες εξετάσεις διενεργούνται κατά το διάστημα από 1 έως 20  Δεκεμβρίου εκάστου έτους. 
Το πρόγραμμα εξετάσεων θα ανακοινωθεί από τη Γραμματεία του Τμήματος,  δεκα (10) ημέρες περίπου πριν την εναρξη της εξετασης.  

 Από τη Γραμματεία ΤΟΔΑ.

Την ύλη και το πρότυπο εντυπο αίτησης θα βρείτε εδω.