Σας ενημερώνουμε ότι από την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 έως και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022, οι φοιτητές οφείλουν να δηλώσουν τα μαθήματα στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου 2022-2023 μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας.

Για τους φοιτητές του 1 ου εξαμήνου και μόνο για αυτή την περίοδο δηλώσεων, η δήλωση θα πραγματοποιηθεί από τη Γραμματεία. Σύνδεσμος ηλεκτρονικής Γραμματείας https://e-secretary.uop.gr/unistudent/login.asp Παρακαλώ μετά την αποστολή της δήλωσης μαθημάτων, να επανέλθετε στην Ηλεκτρονική Γραμματεία ώστε να επιβεβαιώσετε ότι τα μαθήματα που δηλώσατε εμφανίζονται στο πεδίο «Η δήλωσή μου».

ΠΡΟΣΟΧΗ : Φοιτητές οι οποίοι δεν έχουν πραγματοποιήσει τη δήλωση μαθημάτων κατά την παραπάνω οριζόμενη περίοδο δηλώσεων, δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις των μαθημάτων.

2 Οι (επί πτυχίω) φοιτητές 9ου εξαμήνου και μεγαλύτερων μπορούν να δηλώσουν και να εξεταστούν στα μαθήματα που διδάχθηκαν τόσο στα χειμερινά όσο και στα εαρινά εξάμηνα σπουδών τους (διπλή εξεταστική). Για τη δήλωση του μαθήματος «Εφαρμοσμένη Οικονομετρία», το οποίο αφορά τους φοιτητές εξαμήνου μεγαλύτερου ή ίσου του 9ου και επιλέγεται αντί πρακτικής άσκησης για όσους φοιτητές είναι εργαζόμενοι θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι φοιτητές 4ου ή και μεγαλύτερων ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία έως και οκτώ (8) συνολικά μαθημάτων, στα οποία έχουν προβιβάσιμο βαθμό, οφείλουν να υποβάλλουν αίτημα στη Γραμματεία του ΤΟΔΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κατά το χρονικό διάστημα των δηλώσεων. Το Έντυπο της αίτησης αναβαθμολόγησης βρίσκεται στον σύνδεσμο http://sportmanagement.uop.gr/index.php/el/ με τίτλο «ΦΟΙΤΗΤΕΣ» - «Αίτηση Αναβαθμολόγησης».

Οι φοιτητές 7 ου εξαμήνου και μεγαλύτερων , μπορούν να δηλώσουν το μάθημα «Πτυχιακή Εργασία» στην τρέχουσα περίοδο δηλώσεων στην ηλεκτρονική γραμματεία και από την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2022 έως και το τέλος των δηλώσεων, να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας μέσω του συνδέσμου http://83.212.104.8/formtools/modules/form_builder/published/Aitisi_ptyxiakis.php Οι φοιτητές μπορούν να προτείνουν επιβλέποντα της πτυχιακής τους εργασίας χωρίς αυτό να δεσμεύει τη Συνέλευση. Η Συνέλευση θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση του θέματος και τον επιβλέποντα της κάθε πτυχιακής εργασίας των φοιτητών. Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Από τη Γραμματεία