Με την παρούσα σας γνωστοποιείται ότι τα μαθήματα 

ΜΑΕ062

Ε

2014 - 2015 2016 - 2017 2018 - 2019

5 & 7

ΥΓΙΕΙΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (επιλογής)

ΟΔΕ054

Ε

2014 - 2015 2016 - 2017 2018 - 2019

5 & 7

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΜΕΑ (επιλογής)

ΜΑΕ017

Ε

2003 - 2009 2009 - 2010

Ε.Π.

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

ΜΑΕ054

Ε

2003 - 2009 2009 - 2010

Ε.Π.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΛΕΙΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΘΛΗΣΗΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ (επιλογής)

ΜΑΕ063

Ε

2014 - 2015 2016 - 2017 2018 - 2019

Ε.Π. 6 & 8

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (επιλογής)

ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (με απόφαση της 132ης συνεδρίασης της Συνέλευσης ΤΟΔΑ)

Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν δηλώσει τα πιο πάνω μαθήματα όπως προβούν δήλωση διαφορετικών μαθημάτων επιλογής.

Ενημερώνονται οι φοιτητές, ότι ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων περιόδου χειμερινού εξαμήνου ακαδ. έτους 2021 – 2022, μέχρι και τις 21/11/2021. 

Οι φοιτητές οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση των μαθημάτων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο χειμερινού εξαμήνου 2021 - 2022 μέσω της υπηρεσίας studentsweb που θα βρείτε στο σύνδεσμο https://e-secretary.uop.gr/unistudent/login.asp 

Ειδικά οι ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ φοιτητές βρίσκονται στο Α΄ εξάμηνο και δηλώνουν υποχρεωτικά τα μαθήματα του Α΄ εξαμήνου.

Για την πρόσβαση στην υπηρεσία οι φοιτητές χρησιμοποιούν τα στοιχεία-κωδικούς του ιδρυματικού τους λογαριασμού.

Προσοχή: Για να ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική δήλωση του φοιτητή, θα πρέπει να επιλεγεί η εντολή Αποστολή.

Συστήνεται στους φοιτητές, μετά την αποστολή της δήλωσής τους να ελέγχουν ότι τα μαθήματα δηλώθηκαν επιτυχώς καθώς και να εκτυπώνουν την υποβληθείσα δήλωση μαθημάτων.

Η δήλωση μαθημάτων είναι διαφορετική από την εγγραφή στο e-class .

Σας υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική σε κάθε εξάμηνο και πραγματοποιείται μέσα στις προθεσμίες που ορίζονται από τη Συνέλευση του Τμήματος. Εάν ο φοιτητής δεν υποβάλλει δήλωση μαθημάτων, δεν δικαιούται να πάρει συγγράμματα και δεν δικαιούται να λάβει μέρος στην εξεταστική του εξαμήνου και στην επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου. Ο φοιτητής οφείλει να δηλώνει σε κάθε εξάμηνο τόσο τα μαθήματα του τρέχοντος εξαμήνου του, όσο και τα μαθήματα που οφείλει από προηγούμενα έτη, του αντίστοιχου χειμερινού ή εαρινού εξαμήνου.

Οι φοιτητές 4ου ή και μεγαλύτερων ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία έως και οκτώ (8) συνολικά μαθημάτων, στα οποία έχουν προβιβάσιμο βαθμό, οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικό αίτημα στη Γραμματεία του ΤΟΔΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κατά την πιο πάνω προθεσμία. Έντυπο της αίτησης αναβαθμολόγησης βρίσκεται στον σύνδεσμο http://sportmanagement.uop.gr/images/uop/docs/AItisi_Anavathmologisis_2021.doc «ΦΟΙΤΗΤΕΣ» - «Αίτηση Αναβαθμολόγησης».

Οι φοιτητές 7ου εξαμήνου και μεγαλύτερων μπορούν να οφείλουν, μέσα στην ίδια προθεσμία, να δηλώσουν το μάθημα ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ και συγχρόνως να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας μέσω του συνδέσμου https://forms-toda.uop.gr/modules/form_builder/published/Aitisi_ptyxiakis.php. Οι φοιτητές μπορούν να προτείνουν επιβλέποντα της πτυχιακής τους εργασίας χωρίς αυτό να δεσμεύει τη Συνέλευση. Η Συνέλευση θα αποφασίσει για την οριστικοποίηση του θέματος και τον επιβλέποντα της κάθε πτυχιακής εργασίας των φοιτητών.

Οι (επί πτυχίω) φοιτητές 9ου εξαμήνου και μεγαλύτερων μπορούν να δηλώσουν και να εξεταστούν στα μαθήματα που διδάχθηκαν τόσο στα χειμερινά όσο και στα εαρινά εξάμηνα σπουδών τους (διπλή εξεταστική).

Οι (επί πτυχίω) φοιτητές 9ου εξαμήνου και μεγαλύτερων, που δεν έχουν ολοκληρώσει την Πρακτική τους Άσκηση, οφείλουν: α) να δηλώσουν το μάθημα ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ και επιπλέον να προβούν σε ενέργειες σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζονται στον Κανονισμό Εκπόνησης Πρακτικής Άσκησης (Τμηματική Υπεύθυνη: Αναπλ. Καθηγήτρια Παναγιώτα Αντωνοπούλου). 

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα (π.χ. δεν εμφανίζεται κάποιο μάθημα προς δήλωση) μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Αφού αποστείλετε τη δήλωση μαθημάτων σας, επανέλθετε στο e-secretary και επιβεβαιώστε ότι τα μαθήματα που δηλώσατε εμφανίζονται στο πεδίο «Η δήλωσή μου».

Από τη Γραμματεία ΤΟΔΑ