Κύριο Μενού (module)

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν σίτιση για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 παρατείνονται μέχρι και την Παρασκευή 7/10/2016 μόνο για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές επειδή ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία της εγγραφής τους.

Υπενθύμιση: Όλες οι αιτήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής στη σελίδα: https://merimna.uop.gr/sitisi/login.php
κατόπιν θα εκτυπώνονται -εφ’ όσον έχει προηγηθεί η οριστική υποβολή τους στο σύστημα- και θα αποστέλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ταχυδρομικώς, στη Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 και Τερζάκη, Ναύπλιο Τ.Κ. 21100 στο Τμήμα Φοιτητικών Θεμάτων.
Σημ. εμπρόθεσμες αιτήσεις ορίζονται μόνο οι αιτήσεις που έχουν αποσταλεί ή  κατατεθεί μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην παραπάνω διεύθυνση έως και την καταληκτική ημερομηνία που ορίζει η σχετική ανακοίνωση της φοιτητικής μέριμνας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εμπρόθεσμες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μόνο  ηλεκτρονικά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Ιστοσελίδα: http://www.uop.gr
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ.:   27520 96125 -26, 30, Fax:27520 96121
Δ/νση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 Τ.κ. 21100 Ναύπλιο


Από το τμήμα φοιτητικών θεμάτων
Με εντολή Αναπληρωτή Πρύτανη για Φοιτητικά Θέματα
Η Προϊσταμένη του Τμήματος
Λάγγα Ματίνα