Κύριο Μενού (module)

Η εταιρία SPONSORVALUE HELLAS, στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων παρακολούθησης χορηγιών των πελατών της στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ (SUPER LEAGUE & BASKET LEAGUE) για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2018-2019, επιθυμεί να συνεργαστεί με φοιτητές και απόφοιτους του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.


Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα εργάζονται ως ελεγκτές (monitor controllers) των χορηγιών και οι αρμοδιότητες τους θα αφορούν:
• Τον έλεγχο των αντιπαροχών των χορηγιών με τις παραπάνω διοργανώτριες αρχές, σύμφωνα με την ενημέρωση που θα έχουν λάβει από την εταιρία μας
• Τη φωτογράφιση των σημείων προβολής με φωτογραφική μηχανή (θα πρέπει να διαθέτουν)
• Τη συμπλήρωση report σύμφωνα με τις οδηγίες που θα έχουν λάβει από την εταιρία μας
Οι monitor controllers θα πρέπει να παρευρίσκονται στο γήπεδο 1,5 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα μέχρι και τη λήξη της συνέντευξης τύπου που ακολουθεί.
Το ημερομίσθιο είναι 35 ευρώ/αγώνα και υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη μέσω εργοσήμου.
Οι περιοχές που η εταιρία θα χρειαστεί συνεργάτες-ελεγκτές είναι οι παρακάτω:
1. ΑΘΗΝΑ
2. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3. ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
4. ΛΑΡΙΣΑ
5. ΙΩΑΝΝΙΝΑ
6. ΠΑΤΡΑ
7. ΡΕΘΥΜΝΟ
8. ΡΟΔΟΣ
9. ΧΑΛΚΙΔΑ
10. ΛΑΥΡΙΟ
11. ΞΑΝΘΗ
12. ΛΗΜΝΟΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα με μια πρόσφατη φωτογραφία.