Σας ενημερώνουμε ότι έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδος δηλώσεων μαθημάτων η οποία θα διαρκέσει μέχρι και την 15/5/2020.

Οι φοιτητές οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωση των μαθημάτων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2019 - 2020 μέσω της υπηρεσίας studentweb που θα βρείτε στο σύνδεσμο https://e-secretary.uop.gr/unistudent/login.asp 

Οι φοιτητές 4ου ή και μεγαλύτερων ετών που επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία έως και οκτώ (8) συνολικά μαθημάτων, στα οποία έχουν προβιβάσιμο βαθμό, οφείλουν να υποβάλλουν ηλεκτρονικό αίτημα στη Γραμματεία του ΤΟΔΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) κατά την πιο πάνω προθεσμία. Έντυπο της αίτησης αναβαθμολόγησης βρίσκεται στον σύνδεσμο http://sportmanagement.uop.gr/index.php/el/ «ΦΟΙΤΗΤΕΣ» - «Αίτηση Αναβαθμολόγησης».

Οι φοιτητές 4ου ή και μεγαλύτερων ετών μπορούν να υποβάλλουν, μέσα στην ίδια προθεσμία, ηλεκτρονική αίτηση εκπόνησης πτυχιακής εργασίας μέσω του συνδέσμου http://sportmanagement.uop.gr/index.php/el/foitites/ptyxiaki-ergasia

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα (π.χ. δεν εμφανίζεται κάποιο μάθημα προς δήλωση) μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με τη Γραμματεία μέσω email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

Οι (επί πτυχίω) φοιτητές 9ου εξαμήνου και μεγαλύτερων μπορούν να εξεταστούν στα μαθήματα που διδάχθηκαν τόσο στα χειμερινά όσο και στα εαρινά εξάμηνα σπουδών τους (διπλή εξεταστική).

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η Γραμματεία ΤΟΔΑ