Σε κλίμα αισιοδοξίας και υψηλών προσδοκιών για το 2020, διδάσκοντες, εργαζόμενοι και οι εκπρόσωποι των φοιτητών της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής και του ΤΟΔΑ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, την Τρίτη 28/1, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Γ.Σ. Κατά την εκδήλωση, κοινή υπήρξε η  πεποίθηση πως το νέο έτος θα αποτελέσει χρονιά ανάπτυξης, εξωστρέφειας και καινοτομίας και αφετηρία νέων προοπτικών και ευκαιριών για τους φοιτητές και τους αποφοίτους.  

Την πίτα έκοψε ο  Κοσμήτορας της Σχολής, αναπλ. καθηγητής Τάκης Αλεξόπουλος ο οποίος κατά την ομιλία του τόνισε πως με την συνδρομή, την συνεργασία και τον συντονισμό των ενεργειών των διδασκόντων, του προσωπικού και των φοιτητών, το 2020 θα αποδειχτεί μια εξαιρετικά παραγωγική χρονιά, στην διάρκεια της οποίας το ΤΟΔΑ θα διαμορφώσει νέες συνεργασίες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και θα διευρύνει τις σχέσεις του με την κοινωνία. 

Το πρώτο κομμάτι της πίτας κόπηκε για το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου το οποίο γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια της λειτουργίας του. Το κομμάτι των φοιτητών παρέλαβε ο Πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου  Μηνάς Μακρίδης.

Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί ήταν ο αναπληρωτής καθηγητής Θανάσης Στρίγκας. 

Η ακαδημαϊκή μας κοινότητα εύχεται προς όλους, και ιδιαιτέρως προς τους φοιτητές μας και τις οικογένειές τους, μια χαρούμενη και δημιουργική χρονιά.  

KOPH PITAS TODA 2020