Με το παρόν σας γνωστοποιείται ότι από τη Γραμματεία ΤΟΔΑ έχουν παραληφθεί οι κωδικοί για την πρόσβασή σας στην ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστήμιου.

Περισσότερες πληροφορίες για την χρήση των κωδικών θα βρείτε στο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΤΟΔΑ  http://sportmanagement.uop.gr/images/uop/docs/Student_Reference_2018-19.pdf

Παρακαλείστε όπως προσέρχεστε στη Γραμματεία (Λεωφ. Ε. & Σ. Βαλιώτη και Πλαταιών, Σπάρτη) κατά τις ώρες εξυπηρέτησης φοιτητών (βλ. εγχειρίδιο φοιτητή) για την παραλαβή τους μέχρι και την 20/1/2020. Για την ταυτοπροσωπία σας, απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Οι κατατασσόμενοι που αδυνατούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του ΤΟΔΑ παρακαλούνται να συμπληρώσουν και υπογράψουν το συνημμένο της παρούσης. Ακολούθως, θα πρέπει να μεριμνήσουν για τη βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής τους και την αποστολή του (ηλεκτρονικά) στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η Γραμματέας ΤΟΔΑ

Άννα Παπαστρατάκου

Κατεβάστε απο εδώ όλη την ανακοίνωση με τη σχετική αίτηση