Σχετικά με τον αγώνα IRONMAN 70.3 Greece Costa Navarino, που πρόκειται να λάβει χώρα στη περιοχή της Costa Navarino, στις 14 Απριλίου 2019,

Ο αγώνας IRONMAN, ξεκίνησε στη Χαβάη πριν από 41 χρόνια ακριβώς. Είναι ο πιο απαιτητικός μονοήμερος αγώνας καθώς οι αθλητές καλύπτουν περίπου 4χλμ. κολύμβησης, 180 χλμ. ποδήλατο και έναν μαραθώνιο, 42.2χλμ! Σήμερα, έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση τριάθλου.

Ο πρώτος αγώνας που θα διοργανωθεί στην Ελλάδα στις 14 Απριλίου 2019, είναι ο IRONMAN®70.3 όπου οι αποστάσεις που διανύονται είναι 1,9χλμ. κολύμβησης, 90χλμ. ποδηλασίας και 21,1χλμ. τρέξιμο. Στον αγώνα θα έρθουν 1.500 αθλητές  από 60 χώρες και πάνω από 4.000 θεατές. 

Στο πλαίσιο αυτό, η συμβολή του πανεπιστημίου για την επιτυχή διοργάνωση και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι εθελοντές είναι η ψυχή κάθε αθλητικής διοργάνωσης και θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε στην ομάδα μας, για να προβάλλουμε τη χώρα μας και να δείξουμε ότι το Ολυμπιακό πνεύμα είναι αθάνατο!

Κατερίνα Τσαμπουνάρη

Volunteers  Director | IRONMAN® Greece

Για να κάνετε αίτηση επισκεφθείτε τη σελίδα  http://eu.ironman.com/triathlon/events/emea/ironman-70.3/costa-navarino/volunteer.aspx