Προς: Εθελοντικές ομάδες
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Αθήνας, με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, ο 8ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και με τερματισμό μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Αναμένεται να υποδεχθούμε πάνω από 25.000 δρομείς όλων των ηλικιών, αποτελώντας μια μοναδική γιορτή για τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και τον τουρισμό.

Η Ομοσπονδία μας λαμβάνει σοβαρά υπόψη την κατ' έτος συμβολή του Εθελοντικού Κινήματος, με τη στήριξη του οποίου στελεχώνονται σημαντικοί τομείς της διοργάνωσης, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους δρομείς και βλέπουμε τα οράματά μας να υλοποιούνται σταδιακά με συλλογική δουλειά, συνεργασία και κοινή προσπάθεια.


Σ αυτό το πλαίσιο, ο ΣΕΓΑΣ με σεβασμό, ευγνωμοσύνη και χαρά σας προσκαλεί να σομμετάσχετε και να συνδράμετε με τα μέλη σας - τους εθελοντές μας -παρέχοντας εξειδικεομένες και πολύτιμες υπηρεσίες.


Αναμένοντας τη θετική σας απάντηση, παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Περισσότερες πληροφορίες στο

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΣΕΓΑΣ
Πληροφορίες Γεωργία - Μαρία ΣΑΠΑΔΙΝΟΥ ΤΟΜΕΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ Πληροφορίες: 211-1877722 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.